top of page
Search

Traficul de Persoane

Updated: Apr 19, 2021

Traficul de Persoane reprezinta una dintre cele mai mari provocari, de natura criminala, a lumii in care traim. Eforturile de pana acum s-au dovedit insuficiente in stoparea sau diminuarea semnificativa a acestui fenomen criminal.


TFU-Prezentare_3Apr_2021
.pdf
Download PDF • 3.80MB
CHESTIONAR1
.pdf
Download PDF • 84KB

In cele de mai jos, va invitam sa participati la un proiect de sensibilizare publica asupra fenomenului Traficului de Persoane (Traficului de Fiinte Umane), cu scop de formare si preventie. Consideram ca societatea civila si in mod special cetatenii pot contribui efectiv la diminuarea drastica a fenomenului de trafic, activandu-si vigilenta cu privire la identificarea traficantilor si a victimelor, eliminand stereotipurile prin care victimele devin si mai victimizate (stop blamarea victimei!) precum si promovand o colaborarea activa cu politiile locale si alte entitati guvernamentale si non-guvernamentale de profil.


Traficului de Persoane nu este un subiect placut, dar este necesar. Sensibilizarea publica privitoare la Trafic este o metoda esentiala de preventie si combatere a acestui fenomen criminal. Va rugam sa raspundeti la chestionarul de mai jos si sa-l distribuiti in mediile dvs sociale!


Va multumim!




CHESTIONAR

















__________________________

Va multumim pentru participare!


Primul raport al rezultatelor acestui chestionar va fi publicat pe aceasta pagina, la sfarsitul lunii mai 2021. Daca aveti propuneri/intrebari va rugam sa ne contactati, folosind fie formularul de contact de pe acest website, fie caile de contact recomandate de colaboratorii de proiect locali.


__________________________


Daca sunteti Victima Traficului Uman, in orice tara din lume, si nu stiti unde sa apelati, va rugam sa ne contactati folosind FORMULARUL DE CONTACT de pe acest site, indicandu-ne cat mai multe detalii.









229 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page